Adverteren

Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid landelijk zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van het winkelen bij lokale ondernemers. Voor het benutten van middelen om uw naamsbekendheid te vergroten en het wijzen op speciale acties zijn er diverse mogelijkheden, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkelen gebruikt. Maar heeft u al eens gedacht aan adverteren via uw internet Radio? Adverteren via de radio en de website, is aantrekkelijker dan u wellicht denkt. We hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

U bereikt uw doelgroep

Door te adverteren via uw Internet Radio bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt: thuis, op het werk en onderweg. Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van de luisteraar, op landelijk. Heeft u al eens nagedacht over het adverteren op onze Website? Musichotshot is het medium bij uitstek om uw acties, prijsaanbiedingen e.d. onder de aandacht te brengen bij alle huishoudens via de website. Tot voor kort, was het alleen mogelijk om voor grote bedragen via regionale of landelijke omroepen te adverteren. De komst van reclamemogelijkheden via de internet radio maakt het ook voor de kleinere en regio gebonden bedrijven mogelijk, hier nu ook optimaal gebruik van te maken.

Radio en het internet zijn flexibel!

Vandaag een idee, morgen in de lucht! Voor uw commercial kunt u radio en de website snel en flexibel inzetten.

Radio scoort
Voor luisteraars en kijkers zijn de commercials deel van het programma. Zappen komt niet voor. Met een helder en overwogen programmering richt Musichotshot zich op de doorsnee bevolking van Nederland. Daarbinnen zijn de doelgroepen ‘Boodschappers’ en ‘Boodschappers met kinderen’ goed vertegenwoordigd.

De radio is onmisbaar in de mediamix
Nederlanders luisteren gemiddeld 4 uur per dag naar de radio. Dit betekent dat er meer radio wordt geluisterd dan dat men de krant leest of op de website kijkt. Als geen ander medium kan adverteren via de radio worden gebruikt ter ondersteuning van direct-mail. In combinatie met radioreclame vergroot u het effect van advertentiecampagnes en imagebuilding.

Herhaling is de kracht van reclame

Geen ander medium stelt u in staat een hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Op deze manier kunt u met een minimum aan kosten een maximale naamsbekendheid opbouwen. De tarieven voor advertenties via Musichotshot en de website zijn gebaseerd op een hoge herhalingsfactor.

Concurrerende prijzen

Gelet op de prijzen die wij hanteren voor de diverse advertentiemogelijkheden en het bereik van onze internet radio, is adverteren op de radio en de website een aantrekkelijk alternatief geworden. Wanneer u interesse heeft in een combinatie van radioreclame via Musichotshot, dan kunnen wij u een aantrekkelijk combi-tarief bieden. Graag neem ik een en ander persoonlijk met u door, zodat wij een passende oplossing voor uw reclamewensen kunnen bieden, met daaraan gekoppeld ook de juiste prijs.

Heeft u in de tussentijd vragen dan kunt u met ons contact opnemen via de onderstaande contactformulier:

En download dan meteen de voorwaarden.

VOORWAARDEN-RADIORECLAME-1-1-2017

Contact